Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article



Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kadar faktörlere bağlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın daha etkili bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Mono blok cisim yapısı grup sistemi veya panik bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile esenlanmaktadır.

Kanatlar ortamında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını afişlemek gerekir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları düzlükı vazgeçme eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma mevla olan yangın kapısı kapılar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

Binalarda yangından korunmaya ve dirilik kayıplarının evetşanmasını önlemeye müteveccih bir küme önlemler cebinır. Bunların başlangıcında yangın bapsı, yangın merdiveni ve elektronik uyarı sistemleri hasılat.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli Yangın Çıkış Kapısı süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Yangın Çıkış Kapısı Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda boşaltma süresini kısaltma işlemlevi gelir.

Report this wiki page